Koncentrat i højeste kvalitet
En smag, der er som den skal være
- UDEN tilsætningsstoffer

Et rent produkt med den rigtige smag

Simply Pure koncentraterne er lette at beskrive. Koncentratet fremstilles ved kogning af dyrets ben og væv. Herefter fjernes vandet ved fordampning og således er koncentratet fremstillet. Vi anvender ikke tilsætningsstoffer og fokuserer udelukkende på den lækre smag, der er både godkendt og accepteret af flere kokke.  

Vi tilbyder fire forskellige koncentrater: Oksekød, kylling, fisk og krabbe. Uanset hvilken ret, der skal laves kan du finde et Simply Pure koncentrat at supplere med.

Simpelt. Rent. Simply Pure.

Om Simply Pure

Simply Pure er stiftet af Lars Stephensen, der med mange år i madbranchen, både som kok og grossistforhandler, har ekstrem stor forståelse for, hvilke produkter der mangler, skal forbedres og nytænkes. Lars har daglig kontakt med kokke, bagere og forhandlere. 

Inden for kokkeverdenen er især koncentrater til saucer og supper m.m. en følsom sag, dels grundet smag og dels grundet tilsætningsstoffer. 

Simply Pure byder nu ind med fire typer af koncentrater, der ifølge flere kokke løser begge problemer. Vores feedback er, at smagen er nøjagtig, som den skal være, og produktionsmæssigt undgår Simply Pure tilsætningsstoffer. 

Har du spørgsmål til bestilling, Simply Pure eller andet, så kontakt os endelig.